Wokbuffet

Voor een vaste prijs kunt u 2.5 uur onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten. Inclusief frisdrank. Voor alcoholische dranken betaald u maar een klein bedrag van €1.35 per glas extra.

Ons buffet bestaat uit:

Soep:
Dagelijks staan er 2 soorten soepen klaar bij het buffet

 

Warm-buffet:
U kunt kiezen uit traditionele Oosterse gerechten die klaarstaan in ons rijkelijk gevulde warmbuffet. Zoals: Dim-Sum hapjes, Nasi, Saté, Babi Pangang, Foe Yong Hai,
Cha Sieuw, Pangsit. En nog veel meer specialiteiten.

 

Wok-buffet:
Ons wok-buffet met grote keuze uit Vis, vlees, gevogelte en groente. U stelt uw eigen bord met ingrediënten samen waarna u deze laat bereiden door onze Chef-koks met een van de vele sauzen die u zelf uitkiest.

 

Tepanyakki-buffet:
Voor op de bakplaat heeft u ruime keuze uit verschillende soorten vis en vlees zoals ossenhaas, lamskoteletten, zalm, slibtong en nog veel meer. Die worden bereid op de bakplaat.

 

Sushi-bufftet:
Bij ons sushi-buffet heeft u keuze uit dagelijks verschillende versgemaakte Maki en Nigiri sushi enz.

 

Nagerecht:
Voor het nagerecht is er ruime keuze uit diverse soorten vers fruit en ijs dat u kunt versieren met slagroom, hazelnootkruimels en verschillende sauzen.
Daarnaast kunt u ook gerust een kopje thee of verschillende soorten koffie nemen.

Wok sauzen


licht pikant


medium pikant


zeer pikant

1. Zoetzure Saus
Tropische vruchten, gember en limoen

2. Saus a la wok
Suiker, soja en peper

3. Knoflook Saus
Verse Knoflook en verse kruiden

4. Tausisaus 
Zwarte sojabonen, knoflook, peper en kruiden

5. Zwarte pepersaus 
Zwarte peper en knoflook

6. Thaise kerriesaus 
Hete kerrie, kokosmelk en Thaise kruiden

7. Gon Bao saus 
Pittige traditionele saus uit Sichuan

Tips voor bij het wokken!

  • Het lekkerste gerecht krijgt u als u vlees en vis van elkaar gescheiden houdt.
  • Laat eerst uw maaltijd bereiden en vul daarna aan met gerechten van het warm buffet.
  • Begin niet met een te pikante saus.